Hei vaan taas.

Tanaan olemme erilaisessa nettikahvilassa, jossa soi hyvin hypnoottinen musiikki. Ja tuoksuu kummalta. Odottelemme taalla uuden kaverimme Katkan soittoa, Katka on buddy-oppilas ja han auttaa meita asunnon etsimisessa. Oikeasti sen nimi on tosin jotain Kataryzchinska tai jotain muuta vastaavaa.

Olemme kavelleet ihan valtavan paljon viime paivien aikana. Koulun puolesta olemme olleet kahtena paivana, eilen ja tanaan, sight seeingilla. Olemme nahneet kaksi linnaa ja monta muuta juttua.

Varsinaiset lukujarjestykset me saadaan vasta ensi maanantaina. Talla viikolla on ohjelmassa viela muun muassa elaintarhaa, jokiretkea ja kiipeilykurssia. Opiskellaanhan me kuitenkin yliopistossa. Tahan kohtaan laittaisin hymyilemishymion, mutta se osoittautui mahdottomaksi tehtavaksi talla nappiksella. Riittavan vaikeaa on yrittaa tajuta, etta z ja y ovat vaihtaneet paikkaa.

Olen tahan mennessaollut kahdella tsekin kielen tunnilla ja osaan vahan jotain. Tosin, tunneilla on vahan raivotuttavaa se, etta totta kai meidan puolalaiset luokkakaverit osaavat heti paljon paremmin kuin me. Saksalaisilla kavereilla tuntuu sen sijaan olevan ihan yhta vaikeaa kuin meillakin.

Toivon todella, etta meidan asuntoasia selkiytyy johonkin suuntaan tanaan. Katka tosiaan lupasi auttaa meita. Soon hurjan kiltti.

Sellaista jotain tanne suuntaan. Vasymys on aika kova, kun meille on jarjestetty niin paljon ohjlemaa illoiksikin. Toivottavasti viikonloppuna ehditaan myos vahan levata.