...edelleen. Vaihdoimme taktiikkaa ja kyttaamme hulluna flat sharing -sivustoja. Olemme olleen kylla melkoisen typeria, kun emme ole moisia sivuja aiemmin tajunneet. No. Toivottavasti sita kautta onnistaa.

Remontti on siis alkanut tanaan taidetoimikunnan asunnon ylakerrassa. Jatimme tanaan remonttimiehille tsekinkielisen viestin, jossa kysyimme, josko voisimme olla asunnossa sunnuntai-iltaan asti. Toivottavasti se onnistuu. Jos ei onnistu, muutamme huomenissa hostelliin.

Suunnittelimme jo kirjan kirjoittamista otsikolla Being homeless is hard work. Ihan oikeasti se tuntuu olevan. Olen niin vasynyt selaamaan paivasta toiseen asuntosivuja, toivomaan parasta ja jalleen pettymaan, kun kukaan ei sitten enaa otakaan yhteytta. Haluaisin jo oman kodin.

Lohduttaakseni itseani ostin tanaan hurjan kivan neuletakin. Sellaisen mustanjapunaisen. Se on kiva. Samassa kaupassa oli myos myynnissa juuri sellaisia kenkia, kuin Suomesta lahtiessani etsin. Kayn ne kenties ostamassa sitten, kun tulee kylmempi, koska niissa oli karvavuoret. Hintaa 12e. Jee.

Ei ihmeellisempaa taman taivaan alla.