Vitsit naita valkoisia seinia taalla. Ei tarvitse kuin katsoa pain niin paidassa ja laukussa suuret valkoiset tahrat. No, onneksi ne lahtee helposti pois.

Olimme eilen kiipeilyretkella. Matkasimme ensin junalla Taboriin ja sielta jatkettiin bussilla johonkin paikkaan x, jonka nimea en muista. Saa ei ollut erityisen suosiollinen, ensin satoi ja sitten paalle ukkosti ja tuli kamalasti rakeita. Taman ajan onneksi odotimme sisalla, emmeka olleet siis ukkosella kiipeamassa korkealle.
Kiipeilypaikat oli rakennettu koysista puiden valiin. Sinne oli rakennettu ikaan kuin eri tasoisia tehtavia, joita saattoi kiiveta. Homma hoidettiin pareittain, toinen kiipesi ja toinen varmisti. Itse en pystynyt kiipeamaan juurikaan, koska oikea pohkeeni on todella kipea. Kiipesin kuitenkin kerran korkealle ja laskeuduin sielta alas.
Kokonaisuudessaan eilinen paiva oli mukava, joskin rankka, koska lahdimme aamulla kahdeksalta liikkeelle kotoa ja palasimme kymmenen jalkeen illalla.

Katka on ilmeisesti loytanyt meille jonkun kodin, johon pitaisi paasta muuttamaan maanantaina. Kodin loytamista on vaikeuttanut kaikkien toimistojen nihkea suhtautuminen ulkomaalaisiin. No, jos paasemme maanantaina muuttamaan, olen siita todella iloinen. Kamppa on kuulemma uusi, taysin kalustettu ja vahan kallis. Tai ei sen kalliimpi kuin mihin Suomessa olemme tottuneet. Todennakoiseti maksaisimme siita 300e per paa kuussa. Kelan tuki on 200e, joten maksettavaa itselle jaa se satanen.

Huomenna on koko koulun yhteinen welcome party jossain Aloha-paikassa. Minulla ei ole yhtaan sellainen olo, etta tahtoisin alkaa juosta baareissa taalla. Miksi niin tekisin taalla, kun en tee niin Suomessakaan? No, ehka huomenna on kuitenkin mentava. Hassu paiva geimeille vaan tuo sunnuntai.

Tanaan me mennaan varmaankin ratikkaretkelle ja muuta sen sellaista mukavaa. Aika kivaa, etta on lauantai, eika mitaan pakollista ohjelmaa.

Sellaista tanne talla eraa.