Jos joku on nähnyt elokuvan Rock'n'roll never dies, tietää, että tuo pätkä on laulusta Äiti tekee mun lempiruuat. Ruokalaulu tähän väliin siksi, koska teimme tänään erittäin mainiota makaronilaatikkoa. Ja ette arvaa, kuinka suurta tyytyväisyyttä tunsin, kun lusikalla siirsin ruokaa paistovuoasta hienonhienoihin pinkkeihin pakastuspusseihini. Ihminen voi tulla aika pienistä asioista onnelliseksi.
Tänään olen myös iloinnut virittämistäni pyykkinaruista. Pesin päivällä kaksi koneellista pyykkiä ja hups vaan, puolet niistä olivat jo äsken kuivia. Eihän se nyt niin voi mennä, oikeasti. Meni vaan kuitenkin.

Meillä oli tänään koulussa tsekkiä ja englantia. Tsekin tunnilla saimme kokeet takaisin, jälleen kiskaisin täydet pisteet, jee. Englannin tunnilla puolestaan on aina ihan kuolettavan tylsää. Tänään saimme kuitenkin tietää, että meille vaihto-opiskelijoille ei ole aiheesta minkäännäköistä koetta, joten riittää, jos siellä jaksaa käydä istumassa vielä viidesti. Eiköhän se onnistu.
Ja niin. Tsekin historian kurssi päättyy ensi maanantaina. Meillä on koe, johon saamme kysymykset etukäteen. Johan meillä olikin kolme oppituntia. Siitäkin irtoaa taas pari pinnaa aika naurettavan helpolla.

Miten ilmasängyn kokoisesta tarvikkeesta tarkistetaan mahdollisen reiän sijainti? Tämä ryökäles kun tyhjentyy aika huolellisesti. En oikein voi mennä upottamaan tätä kylpyammeeseen ja katsomaan, että missä pulputtaa.

Tänään tuli käytännössä todettua se, että olipa hyvä, että ne TereGox-kennät lähtivät ihan oikeasti mukaan. Satoi aika ikävästi ja kaikkialla oli hyvin märkää. Meillä oli onneksi sateenvarjot mukana. Olemme jo oppineet niin paljon, että ei kannata heittäytyä optimistiksi, vaikka aamulla paistaisikin aurinko. Iltapäivällä sataa kuitenkin. Ehkä. :)