Ihanaa, että meillä oli eilen taas geimit täällä. Ihanaa, että geimailijat olivat onnistuneet irrottamaan kylppärin lavuaarin putken. Ihanaa, että vettä on alakerrassa asti. Ihanaa, että korjausmies tulee puolen tunnin päästä. Ihanaa, että Loikka vaan nukkuu, eikä ota minkäänmoista vastuuta tästä asiasta.

Tosiaan. Minä luulen, että kenelläkään muulla opiskelijalla ei ole kotia täällä, kun kaikki geimit järjestetään meillä. Ihan todella mukavaa. Jos minä aikoisin kutsua tänne 30 kaveriani, niin kysäisisin kyllä kämppiksiltäni, että sopiikohan heidän kaikkien tulla. No, Loikan ja Doriksen mielestä moinen ei ole tarpeellista. Olivat sitten juoneet myös meidän viinit. Miellyttävää ja iloista herätä sunnuntaiaamuna näihin tosiseikkoihin.

Mutta. Se korjausmies on tosiaan tulossa ja eihän tässä mitään hätää. Jos joku jotain joutuu maksamaan, niin se on Loikka, koska Doris tuli vasta aamulla kotiin ja me nukuttiin koko geimien ohi.

Minä leikkasin eilen minun tukkaa. Ja värjäsinkin. Tuli kiva ja hieno. Otsatukka ja sivut on nyt vähän lyhyemmät. Jotenkin oman tukan leikkaamisesta tuli hiukan rikollinen olo, varsinkin kun käytössä oli ainoastaan askartelusakset...

Me käytiin eilen pitkällä kävelyllä. Löysimme vahingon kautta ihan valtavan hienon puiston ja kuvasimme siellä aika paljon. Eilen ei juuri paistanut aurinko, mutta oli tosi lämmintä. Kävelyretken päätteeksi ajauduimme sadanmiljoonan turistin kanssa Kaarlen sillalle. Kuuntelimme mukavaista musiikkia ja otimme mukavaisia kuvia. Päädyimme sitten lopulta vielä Kaarlen silta -museoonkin. Se oli ihan jännittävä paikka. Katselimme siellä videoita Prahan silloista ja hienoja kuvia ja kellarikerroksessa pääsimme katsomaan nykyistä siltää edeltävän rakenteita.
Iltapäivällä menimme sitten Floran ostoskeskukseen ja siellä elokuviin. Saw IV oli aika, no ällöttävä niin kuin odottaa saattoi, mutta hämmentävä myös. En yhtään enää tiedä, mitä siinä oikein tapahtuukaan. Saanemme seuraavan jatko-osan taas ensi vuonna.

En yhtään vielä tiedä, mitä tekisin tänään. Haluaisin mennä uimaan, mutta juuri värjätty tukka ja rahatilanne vähän taistelevat vastaan. Ja ulkona sataa. Ehkä pitäisi tehdä siis kouluhommia kotona. En tiedä.
Huomenna meillä on jälleen tsekin historiaa. Tapaamme Martinin huomenna NewYorkerin edessä ja sieltä suuntaamme jonnekin. Toivottavasti huomenna ei ole sadepäivä.

Psst. Tässä vielä kuva hiustenleikkuutaidoistani. :)
1035948.jpg
Ja niin. Galleriassa on lisää uusia pällejä. :)