...voi luoja, kuinka lentää lunta."

Tänne tuli sittenkin ihan oikea talvi. Hmph. En minä sitä välttämättä olisi tarvinnut ja nyt tuota valkoista, kylmyyttä levittävää juttua on kaikkialla. No. Ehkä sen kanssa on vainen elettävä, en minä sitä tuosta ikkunasta puhaltamalla saa koko kaupungista häviämään. Onneksi äiti hankki lapselle uudet kengät, nyt olisivat varpaset tennareissa hypotermian partaalla.

Pitäisi tehdä jonkinmoinen toimintasuunnitelma näiksi kahdeksi viimeiseksi viikoksi. Olisi niin käsittämättömän paljon vielä kaikkea katseltavaa. Eilen oli hiukan sellainen päivä, että vain odotimme kotona, että aika kuluisi. Ei kiitos enempää sellaisia.

Minulla ei sitten tosiaan ole asumusta Kauniaisissa. Kuusi viikkoa on kuitenkin niin pitkä aika, etten voi sitä missään bussipysäkilläkään asua... Tuo ajatus hiukan kiristää minun päätäni. Yritin eilen tehdä jotain kiristyksen helpottamiseksi, mutta ei vaan onnistunut. En osaa ainakaan netistä löytää itselleni kohtuuhintaista, lyhytaikaista asuntoa Kauniaisista. Siispä; hei kaikki maailman ihmiset. Ihan kiva kulttuurituottajaopiskelija on vailla asumusta 28.1.-16.3. väliselle ajalle. Asun vaikka komerossa, jos vain saan jossain asua. Plussaa olisi, jos elintilani lattialle mahtuisi vaikka retkipatja.