Aika hieno otsikko, vai mitä? Ja arvaatkaas. Meillä on oma netti, joka toimii kaikkialla täällä kämpässä. Aika hienoa minusta. :)

Niin tosiaan. Kävin tänään uimahallissa. Uin kokonaisen kilometrin ja tuli hyvä olo. Aion mennä toistekin, jos vaikka yrittäisi kerran viikossa käydä. Valinnanvaraa ajan suhteen on riittävästi, koska uimahalli on joka ilta auki varttia vaille kymmeneen illalla. Ja aamuisin se aukeaa varttia vaille seitsemän. Paitsi viikonloppuisin kahdeksalta. Ei siellä ole sittenkään kuin yksi iso 50 metrin allas käytössä, mutta se riittää minulle hyvin.
Uimahallin täti onneksi puhui englantia, kun menin ostamaan lippua. Sain sellaisen viivakoodihässäkän, jolla pääsi portista läpi. Menin pukuhuoneeseen ja katselin ympärille. Kaappien ovissa ei ollut lukkoja, paitsi niissä, jotka olivat jo jonkun käytössä. Oivalsin sitten, että kas, siellä portin vieressä oli lukkonainen, jolta sai lukon kaapin oveen sadan korunan panttia vastaan.
Selvisin sitten pesuhuoneeseen ja rupesin kuumeisesti etsimään lokerikkoa, johon voisin laittaa shampooni ja sen sellaiset. Eihän siellä sellaista ollut. Hylkäsin sitten ne yhteen nurkkaan toivoen, että ne säilyvät.
Saatuani niskaani jääkylmän suihkun totesin, että aa, nämä suihkut on värikoodattu. Punaisista tuli lämmintä ja vihreistä jääkylmää.
Pääsin sitten uimahallin puolelle asti ja siellä selvisi, että kaikki ihmiset roudasivat muovipusseissa pyyhkeensä ja shampoonsa halliin asti. Aika hassu juttu.
Ne kuitenkin uivat ihan niin kuin normaalit ihmiset.
Seuraavan yllätyksen koin siinä vaiheessa, kun olin uimiseni uinut ja peseytynyt ja lähdin suunnistamaan pukuhuonetta kohti. Matkalla havaitsin huoneen, josta pöhisi jotain lämmintä ja kookoksenhajuista. Mikäpä muukaan se oli kuin ihmisfööni! Siis laite, joka toimi samalla periaatteella kuin ne käsienkuivauslaitteet ja siinä saa sitten alasti kekkuloida ja kuivailla itseään. Ihan vitsin hieno keksintö muuten. Jostain syystä jätin käyttämättä.
Siinä olikin kaikki sen reissun kummallisuudet. :D

Laitoimme äsken Milkan kanssa tosi hyvää ruokaa, tortilloja, ja söimme liikaa. Nyt dataamme aneemisina meidän uudessa netissä. Jee.