Meillä on tänään vainen espanjantunnit iltapäivällä. Siksi olemme hassuun aikaan kotona hengaamassa netissä. Olimme reippaita ja rohkeita ja aloitimme aamun pitkällisellä venyttelysessiolla, koska kaikki paikat on olleet aika jumissa täällä. Nyt on vähän parempi mieli kropassa.

Soitimme eilen taidetoimikuntaan, että saisimmeko olla asunnossa, kun remonttia ei kuulu eikä näy ja he ystävällismielisesti lupasivat näin. Majoitimme tänne sitten myös kodittoman luokkatoverin, saksalaisen Annan. Etsimme nyt asuntoa kolmelle ja löydetiinkin eilen muutamia tosi mukavia, jopa yksi, joka sanoi suhtautuvansa positiivisesti lyhytaikaisiin vuokralaisiin. Toivottavasti me vielä joskus saamme omankin kodin.

Eilen oli ensimmäiset enkuntunnit täällä. Onhan bisnesenkku vähän hassua ja teemat, joita käsitellään, melkoisen vaikeaselkoisia, mutta tuntuu, että sieltä irtoaisi taas aika helpolla 2-3 op. Opiskelemme siis sitäkin. Ja tosiaan. Menemme tänään kurkkimaan espanjantunnille, tulisiko meistä myös espanjan kielen insinöörejä.

Tsekin opiskelu ei ole enää ollenkaan niin epätoivoista kuin aiemmin. Olen jo aika hyvä. :) Eilen opin, miten se sellainen R, jossa on tuhru päällä lausutaan. Aika mieletöntä. Tosin, sitä tuhrua ei saa ulos suomalaisesta näppiksestä. Ihme homma.

Tein eilen meille myös ensimmäisen lukupiirin aikataulun. Vitsit, olemme kyllä melkoisia superpalleroita, jos saamme oikeasti kaikki ne lukupiiritkin tehtyä, joita olemme suunnitelleen. Dobre.

Tänne reunalle tätä maailmaa ei taas kuulu mitään kummalllisempaa. Mitä sinne kuuluu?